ro 3Romeo Olmberg is geboren in 1953 te Paramaribo. Hij is de oudste van vijf kinderen en is naar Nederland gekomen voor een goede opleiding aan de technische school. Hij werd door vrienden verleid door geld, drugs en criminaliteit. En zo begon een leven van verslaving aan drugs en het wonen op de straat. Hij is 23 jaar verslaafd geweest, tot op een dag dat hij het niet meer aankon. Hij was al verscheidene keren afgekickt maar begon altijd weer opnieuw. Hij woonde in een park en daar kwam een afrikaan naar hem toe en vertelde hem over Christus en gaf hem een engelse Bijbel. Uiteindelijk kwam Romeo Olmberg bij Victory Outreach terecht. Zijn leven veranderde helemaal, hij kickte niet alleen af, maar stelde zijn leven open voor Christus.

Inmiddels heeft Romeo Olmberg al verschillende CD's gemaakt, heeft hij 2 maal per week een programma bij Mart radio: Op zondag van 7:00-9:00 uur 'Psalmochtend' en om de week op maandag van 17:00 - 19:00 uur 'Opo Ai' (Open Ogen). Hij is getrouwd en is vader van 4 kinderen en met de Genade van God wordt hij dit najaar 59 jaar.

Psalm 89:2

Ik wil alleen nog maar zingen van de goedheid en genade van de HERE, van alles wat Hij voor mij heeft gedaan. Van generatie op generatie zal ik getuigen over Uw trouw.