Redding van verloren zielen is in het hart van God. Het is niet voor niets dat wij de opdracht hebben gekregen om al de volken te maken tot Zijn discipelen. (Mat 28:19)

Het is ontzettend belangrijk dat het Olympisch Stadion gevuld zal zijn met ongelovigen, het grootste doel is zielen winnen voor Jezus.

Evangelist Sijbrandt Kroeske is coordinator voor de evangelisatie van Festival of Life en houdt zich nu bezig met de voorevangelisatie. Daartoe organiseert hij gerichte trainingen met de gemeentes die meewerken, coacht en traint evangelisatie teams, doet voorbereidende activiteiten zodat de campagne onder de aandacht komt van de niet-christenen en kan ook u en uw gemeente hierbij helpen. HET IS ESSENTIEEL DAT UW GEMEENTE HIER OOK BIJ HELPT, MELD U AAN! MAIL NU: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

In de maand juni staan er een reeks evangelisatieacties gepland, meldt u aan en zorg dat u erbij bent.

Op 2 juni a.s. 'Global Outreach Day' wordt er vanaf 12:00 uur gefolderd op het
Beursplein te Amsterdam
Op 9 juni a.s. wordt er in de Volle evangelie Gemeente Diemen (adres) een evangelisatietraining gegeven van 10:00 - 14:00 uur (2 uur theorie/2 uur praktijk).
Op 16 juni a.s. wordt er in de buurt rondom het Olympisch Stadion gefolderd van 12:00 - 16:00 uur.
Op 23 juni a.s. wordt er gefolderd op de Dam in Amsterdam van 12:00 - 16:00 uur.

Wilt u meer informatie of u aanmelden voor de evangelisatieacties, stuur uw vraag of aanmelding dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Alvast bedankt en Gods rijke zegen,

Team Festival of Life